Ingredients

A

מרכיב טבעי של תמצית קמומיל. ידוע בזכות תכונותיו המרגיעות, משככות הכאבים, נוגדות החימצון ונוגדות דלקתיות שהופכות אותו לאידיאלי לעור יבש ורגיש.

תמצית טבעית של אצות. תועלותיה נובעות מתכולת הויטמינים, המינראלים, חומצות האמינו, הליפידים והרב-סוכרים העשירה שלה. מקלה על גירויים ומתיחות בעור, מפחיתה את רגישות העור, מרגיעה את העור ומנרמלת את תכולות המים בעור.

מרכיב טבעי עם תכונות מוכחות של הרגעת עור מגורה, המרצת התחדשות התאים והוספת לחות לעור יבש מאוד. נחשב למאיץ ריפוי פצעים ובניית רקמות.

מרכיב נפוץ עם תכונות נוגדות דלקתיות, מכווצות, מרגיעות, נוגדות פיטריות, נוגדות בקטריות ונוגדות נגיפים. מרכיבים המופקים מאלוורה משפרים את המראה של עור יבש או פגום על ידי הפחתת הקשקוש והשבת הרכות.

מרכיב נפוץ עם תכונות נוגדות דלקתיות, מכווצות, מרגיעות, נוגדות פיטריות, נוגדות בקטריות ונוגדות נגיפים. מרכיבים המופקים מאלוורה משפרים את המראה של עור יבש או פגום על ידי הפחתת הקשקוש והשבת הרכות.

מעכב טירוסינאז המונע את הפיכת הטירוסין למלנין. על פי המחקר, אלפא-ארבוטין פועל באופן מהיר, בטיחותי ויעיל יותר מרוב שאר מרכיבי הבהרת העור. מסייע להקטנת כתמי שמש או גיל ולהפחתת קמטים.

חומר נוגד דלקתיות ואבן בניין של קולגן ואלסטין. פועל בשילוב עם ביתא-פרוקטאן כיראלי ו-ביתא-גלוקוזאמין כיראלי לבניית סוכרים מורכבים יציבים האוצרים לחות בעור.

חומר נוגד דלקתיות ואבן בניין של קולגן ואלסטין. פועל בשילוב עם ביתא-פרוקטאן כיראלי ו-ביתא-גלוקוזאמין כיראלי לבניית סוכרים מורכבים יציבים האוצרים לחות בעור.

מחית תפוחים ירוקים עשירה בנוגדי חימצון, ויטמינים וחומרים החוסמים קרינה אולטרה סגולית. מזינה את העור ומוסיפה לחות, מפחיתה את הופעתם של קמטים ומעניקה לעור מראה בריא ורענן.

חומצה אזלאית מכילה תכונות נוגדות חיידקים ומועילה לפצעי בגרות דלקתיים ולא דלקתיים כאחד. היא ציידת של רדיקלים חופשיים ומסייעת להפחתת הפיגמנטציה על ידי עיכוב האנזים טירוסינאז.

B

בוראג’ מרגיע מאוד את העור ומסייע להפחתת אדמומיות של סוגי עור רגישים מאוד. ניחן בתכונות של ניקוי והבהרת העור וממריץ צמיחת עור בריא. זהו שמן מרפא, בעיקר לנגעי עור כרוניים כגון אקזמה ואסתמה של העור. בוראג’ הוא המקור העשיר ביותר הידוע כיום של חומצת השומן החיונית המכונה חומצה גאמה-לינולנית (GLA). ניחן גם בפעולה נוגדת דלקתיות טובה ופועל כמאזן הורמונאלי.

A proteolytic enzyme isolated from the pineapple. Bromelain exfoliates the skin by breaking down the connecting bridges that hold surface skin cells together. Bromelain has been shown to have anti-edematous, anti-inflammatory, antithrombotic, and fibrinolytic properties.

A natural ingredient with astringent, anti-inflammatory and de-puffing properties. It activates lymphatic flow, enhances circulation and stabilizes capillaries’ wall structure.

C

Caffeine is used as a de-puffing and anti-cellulite agent. It has also been shown to have antioxidant, analgesic, anti-microbial, anti-inflammatory and anti-cancer properties. As a circulatory modulator it promotes circulation and increases blood flow.

מרכיב בוטאני הדומה לחומצה היאלורונית. אוצר לחות בעור, מחזק את מערכת החיסון, מרגיע גירויי עור ומשאיר את העור חלק וקטיפתי.

מרכיב רב עוצמה שנעשה בו שימוש בזכות תועלותיו הרבות לבריאות העור. מכיל ריכוזים גבוהים של אסיאטיקוסידים וטריטרפנים שהוכחו כמאיצים את זרימת הדם, משפרים את ייצור הקולגן בעור, מחזקים את נימי הדם, מפחיתים סימני מתיחה, מנרמלים היווצרות של צלקות ומפחיתים קמטים.

A natural extract containing Alpha-Bisabolol as its main constituent. This extract is known for its soothing, analgesic, anti-oxidant and anti-inflammatory properties that make it ideal for dry and sensitive skin. It is also a vasodilator increasing dermal blood flow.

דובדבנים עשירים בויטמינים A, C ו-E, פלאבונואידים, מינראלים, אנתוציאנינים וחומצה אלגית התורמים התכונות נוגדות חימצון, נוגדות בקטריות ונוגדות סרטן.

הידועה גם כקרגינן, היא אצה אוקיאנית העשירה בחומצות אמינו, רב-סוכרים, ביתא-קרוטן, ויטמין B וגופרית. ידועה בזכות התכונות המרגיעות, ונוגדות החיידקים ונוגדות הדלקתיות שלה.

קקאו עשיר בפוליפנולים שהם נוגדי חימצון רבי עוצמה המעכבים את התפרקות הקולגן והאלסטין. ממריץ את זרימת הדם בעור. מחקרים הראו כי תמצית זו מגבירה את הוספת הלחות, משפרת את תפקוד מחסום העור ומפחיתה את אובדן המים דרך שכבות העור

תמצית צמחית המכילה אלנטואין הממריץ את ריפוי העור. תמצית זו הנה נוגדת דלקתיות, מכווצת וממריצה את ריפוי הפצעים והתחדשות הרקמות.

Cranberry is a “super fruit” with multi-functional ingredients proven to have antioxidant, anti-Inflammatory, antiseptic, brightening, antimicrobial, cell renewal, anti-bacterial properties. These benefits are related to high contents of polyphenols and tocotrienols vitamin C, vitamin B-3, vitamin B-5 and omega oils.

D

טוקופרול, הצורה הפעילה ביותר של ויטמין E מסיס בשומן, מוכר כנוגד החימצון הביולוגי היעיל ביותר המגן בעיקר על העור מפני נזקי קרינה אולטרה סגולית. ויטמין E משמש כחומר לחות, כנוגד חימצון ולשיפור גמישות העור.

רב-סוכרים המופק מפטריות המחזק את התפקוד החיסוני של העור ומשפר את כושר אצירת הלחות של העור.

חומר נוגד דלקתיות ואבן בניין של קולגן ואלסטין.

אלקלואיד טבעי מתוקן כיראלית עם פעילות נוגדת חימצון רבת עוצמה, ומגן מפני נזקי קרינה אולטרה סגולית. D-boldine הוא גם נוגד דלקתיות, מרגיע ומעכב את ייצור המלנין.

מרכיב השולט בייצור ובהפרשת השמן והחלב. ממריץ את ייצור(D-) ceramide בעור ליצירת מחסום שלם מפני אובדן מים והשפעות סביבתיות עוינות.

תרכובת פפטידים פעילה חדשה נגד קמטים המחקה את התרכובת החוסמת את מעבר העצב-שריר המצויה בנחש צפע. פועלת נגד השפעות הגיל ויעילה במיוחד נגד קמטי הבעה ומחליקה קמטים דקים בתוך זמן קצר.

פרו-ויטמין מתוקן כיראלית של ויטמין B קומפלקס המכונה לעתים קרובות ויטמין “היופי”.  D-Panthenol  מספק לחות עמוקה, ממריץ את ריפוי העור, מרכך את העור, הופך את העור לגמיש יותר ומרגיע עור מגורה.

E

מרכיב אנטיספטי חזק עם תכונות ריפוי והמרצה. מרחיב כלי דם המשפר את זרימת הדם.

שמן עם מרקם עדין במיוחד שניחן בתכונות לחות, הרגעה ונוגדות דלקתיות יוצאות מהכלל. עשיר במיוחד בחומצות שומן, בעיקר חומצה גאמה-לינולנית (GLA). בשימוש מקומי על העור, מכיל תכונות נוגדות חימצון ונוגדות דלקתיות, הפועלות נגד הזדקנות העור ומפחיתות את האדמומיות בעור.

G

חומצה גאמא-אמינו-בוטירית, פפטיד המצוי בגוף שיכול לחסום אותות בין עצבים ושרירים, להרפות את שרירי הפנים ולהפוך קמטים לפחות נראים לעין כאשר נעשה בו שימוש על העור. מכיל גם תכונות הבהרת עור רבות עוצמה על ידי חסימת פעילות הטירוסינאז.

A natural highly functional polysaccharide extracted from Larch trees. Studies have shown that this ingredient is a significant exfoliant as well as an exfoliant enhancer when used with other exfoliants. It reduces fine lines and wrinkles, increases cell metabolic activity, improves sun-blocking properties of titanium oxide and reduces trans epidermal water loss.

A non-irritating, antioxidant Polyhydroxy acid (PHA) that is suitable for all skin types, including sensitive skin. This PHA is a naturally occurring water-attracting agent found in the human body naturally so the skin is already accustomed to it, minimizing skin irritation. Gluconolactone reduces the appearance of fine lines and wrinkles, and smoothes skin texture.

אבן הבניין הבסיסית ביותר של החומצה ההיאלורונית וקודמן של ויטמין C. משמשת כחומר לחות.

Perhaps the best-known of a group of skin-exfoliating chemicals called fruit acids or alpha-hydroxy acids (AHA). This natural ingredient is commonly extracted from sugar cane. Glycolic acid is a rapid exfoliant ideal for fading sunspots, acne scars, blemishes, fine lines and wrinkles. Glycolic Acid rejuvenates the skin and refines its texture by shedding of old, sun-damaged surface skin cells, stimulation cell regeneration in the skin by increasing the production of collagen and revealing younger-looking skin and a clear, radiant complexion.

The polymer is a “strand” of linked glycolic acid molecules. It is more readily absorbed by the skin where it slowly breaks down to exert its exfoliating activity. It is less irritating than the “regular” glycolic acid.

תרכובות אלו המכילות חומצה היאלורונית, רב-סוכרים וכונדרואיטין סולפאט משמרות את הקולגן, האלסטין והמים החוץ-תאיים ותומכות בהם.

מרכיב זה מופק מענבים ומכיל פרואנתוציאנידינים שהם הפלאבונואידים המועילים ביותר ונוגדי חימצון יעילים מאוד. מגנה גם על הקולגן והאלסטין על ידי עיכוב האנזימים מפרקי המשתית (MMP) המזיקים להם.

חומר עתיר פעולות עשיר בפוליפנולים ומתילקסנטינים. מרכיבים אלו יכולים לחסום רדיקלים חופשיים, לפעול נגד דלקות, לעכב את פעילות הקולגנאז והרס הקולגן ולהגן על העור מפני נזקי קרינה אולטרה סגולית.

שמן תמצית הידוע כאזולן המופק מצמח הקמומיל הגרמני. נוגד דלקתיות, משכך כאבים

H

ביו-פפטיד ביוטכנולוגי חדשני הפועל נגד תהליך היסוד של היווצרות עיגולים שחורים מתחת לעיניים ומונע את ההצטברות המופרזת של פיגמנטים אלו. מכיל תכונות נוגדות דלקתיות וממצקות.

שינוי של מים רגילים שהופך את המים לכבדים יותר, יציבים יותר ועמידים יותר בפני התאדות. תכונה זו הופכת אותם לזמינים יותר לעור לצורך מיצוק והגדלת תכולת המים שלו.

A botanical ideal for sensitive or delicate skin. It helps stimulate skin circulation and diminish the appearance of broken capillaries. It contains esculin and oligo-proanthocyanadins – potent antioxidant compounds which counter skin-damaging free radicals.

מופקת מצמח עם תכונות הריפוי עתיקות היומן שנעשה בו שימוש רפואי להפחתת תכולת המים בגוף וכחומר מכווץ. עשיר מאוד בסיליקה, המכילה תכונות ריפוי, ריכוך והחלקה של העור.

פפטיד צמחי המופק ממקורות טבעיים המעכב את פעילות האנזימים מפרקי המשתית המפרקים את הקולגן, האלסטין והחומצה ההיאלורונית. נספג בקלות על ידי העור ומכיל תכונות התחדשות ובנייה מחדש של עור.

שיח ים תיכוני העשיר באוליגוגאלקטורונאנים המסייעים להפעלת הסינתזה של חלבוני SIRT-1 המאריכים את תוחלת החיים של התאים. פועל כמגן העור והוכח קלינית כמאריך את תוחלת החיים של התאים, מסייע להתחדשות התאים, מעכב גליקציה, מרפה קמטים ומפחית את הופעתם של קמטים.

חומר הלבנת עור המעכב את האנזים טירוסינאז, ועוצר בכך את המסלול הביוכימי של ייצור המלנין. חלק מהמנגנוני הפעולה האפשריים האחרים הם השמדת מלנוציטים והתפרקות מלנוזומים (מבנים המכילים מלנין).

I

A pure herbal extract known to enhance rejuvenation and longevity, reduce inflammation, heal, provide protection from free radicals and restore effective circulation in areas of inflammation.

J

Obtained from cold pressing of jojoba nuts. It creates a stable film that improves the barrier function of the skin, reduces the trans-epidermal water loss and improves the skin’s moisture balance.

K

מעכבת את ייצור המלנין על ידי עיכוב הטירוסינאז, מבהירה את העור, מסייעת ליצירת גוון עור אחיד בכל סוגי העור וממזערת כתמי כבד. חומצה קוג’ית התגלתה גם כנוגד חימצון המסייע להגן על העור מפני התקפת רדיקלים חופשיים.

L

פולימר הוא “שרשרת” של מולקולות חומצה לקטית קשורות.  הוא נספג ביתר קלות בעור היכן שהוא מתפרק באיטיות ופועל כחומר קילוף. פחות מגרה מחומצה לקטית “רגילה” וכולל פעילות של הוספת לחות מוגברת על ידי קשירת כמויות הרבה יותר גדולות של מים.

מרכיב מתוקן כיראלית המופק מצמח הקמומיל המרגיע אי נוחות וגירויים בעור.   L-alpha Bisabolol  הוכח כמכיל תכונות נוגדות דלקתיות ומרפאות פצעים, וכן תכונות נוגדות חיידקים ונוגדות בקטריות. זהו בעיקר מעכב רב עוצמה של פיטריות

חומר הבהרת עור בוגר מתוקן כיראלית המופק מעלי צמח ענבי הדוב.  L-Arbutin  מגן על העור מפני נזקים הנגרמים על ידי רדיקלים חופשיים ומעכב את ייצור המלנין על ידי עיכוב פעילות הטירוסינאז.  גם נוגד דלקתיות ונוגד בקטריות.

הידועה כוויטמין C, ויטמין מסיס במים עם פעילויות נוגדות חימצון ונוגדות דלקתיות מתועדות היטב.  הוכחה כבונה מחדש סיבי קולגן בריאים ומפחיתה קמטים.  מבהירה את העור ומפחיתה כתמי עור.  בריכוז של 20% משקמת עור שניזוק מחשיפה לשמש, עישון או תזונה לא נכונה

מרכיב אנטי-אייג’ינג טבעי רב עוצמה הידוע כמונע גליקציה – תהליך המשמיד דנ”א וקולגן ומוביל לאובדן תפקוד תאי, הזדקנות בטרם עת והתקמטות של העור. מכיל גם תכונות נוגדות דלקתיות ונוגדות חימצון רבות עוצמה.

חומצה לקטית, או חומצת חלב, היא חומצה אלפא-הידרוקסית המופקת מחלב.  החשיבות של מרכיב זה טמונה ביכולתו לקלף ולהוסיף לחות לעור.  על ידי הסרת שכבות התאים המתות, העור זוכה למרקם בריא יותר ולמראה רענן.  חומצה לקטית מקלפת את העור מבלי לגרותו – גוף האדם מפיק חומצה זו באופן טבעי כך שהעור כבר מורגל לה, ולכן יש פחות גירויי עור ודחייה.  לחומצה לקטית גם תכונת הוספת לחות ניכרת.  חומצה לקטית משפרת את המרקם הכולל של העור ומפחיתה קמטים.

חומצה אלפא-הידרוקסית (AHA) עדינה המופקת מתפוחים ומשמשת במוצרי טיפוח העור לחידוש ולשיפור מצב העור. ניתן להשתמש בה לבדה או בשילוב עם חומצות אלפא-הידרוקסיות אחרות.  ידועה בעיקר כמקלפת ומעניקה לעור גוון אחיד, מפחיתה התפרצויות של פצעי בגרות, מפחיתה פיגמנטצית יתר וסימנים של כתמי גיל, מפחית קמטים ומקלה על תסמיני רוזציאה. הודות למבנה המולקולארי הקצת גדול שלה, חומצה מאלית חודרת לעור באופן איטי ואחיד יותר וגורמת לפחות גירוי.

חומצת אמינו חיונית הממלאת תפקיד חשוב בתהליך הסינתזה של הקולגן. משפרת את תהליך הריפוי של התאים ומחזקת את דפנות התאים.

רטינול הוא צורה מתוקנת כיארלית מסיסה בשומן של ויטמין A. נחשב לחומר אנטי אייג’ינג רב עוצמה ועתיר פעולות. חודר עמוק לתוך העור להמרצת התחדשות תאי העור, פותח נקבוביות חסומות, מאזן את הפרשת החלב, מבהיר אזורים עם פיגמנטצית יתר, מעכב את האנזימים מפרקי המשתית המפרקים את הקולגן והאלסטין ומתקן נזקים לרקמות.

נתרן PCA קיים באופן טבעי בעור ואחראי לספיחת לחות מאוויר הסביבה לתאים.  מצטיין בכושר ספיחת מים גבוה מאוד ומשמש כמרכך מצוין.  מרכיב של גורם לחות טבעי (NMF).

אנזים נוגד חימצון של העור, הפועל כמגן רקמות רב עוצמה על ידי חסימת יון הפרוקסיד הנפוץ. מתקן את דפנות התאים ופועל נגד דלקתיות.

לויקופן הוא קרוטנואיד המצוי בעיקר בעגבניות.  נוגד חימצון יעיל במיוחד בשילוב עם נוגדי חימצון אחרים המגן על העור מפני נזקי קרינה אולטרה סגולית.

M

מרכיב אנטי-אייג’ינג חדש יחסית. שילוב של 2 ביו-פפטידים – פלמיטול אוליגופפטיד ופלמיטול טטרה-פפטיד-7. פפטידים רבי עוצמה אלו הוכחו כממריצים את הפיברובלסטים לייצר קולגן, מפחיתים במידה משמעותית את עומק הקמטים, מפחיתים את חספוס העור, מפחיתים את התפרקות החלבון כתוצאה מדלקתיות וממצקים את העור.

N

צורה פעילה ביולוגית של ויטמין B3 המעורבת בחילוף החומרים התאים, המגבירה את הסינתזה של הקולגן והסרמידים, חוסמת נזק של רדיקלים חופשיים, נוגדת דלקתיות, משפרת את תפקוד מחסום העור, מעכבת את הפיגמנטציה של העור על ידי עיכוב נדידת המלנוזומים, משפרת את השלמות התפקודית והמבנית של מחסום העור ומסייעת להחלקת קמטים.

O

תמצית גרעיני שיבולת שועל היא מרכיב טבעי עם תכונות נוגדות חימצון המופק מגרעיני שיבולת שועל. מחקרים קליניים הראו גם כי תמצית גרעיני שיבולת שועל יכולה לשפר את מיצוק העור, להוסיף לחות לעור ולהפחית את הופעתם של קמטים.

שמן זית מכיל בעיקר חומצות שומן (חומצה אולאית 55-85%, חומצה פלמיטית וחומצה לינולאית) ביחד עם תרכובות מזינות עור אחרות כגון סקוואלאן, אולאורופין וויטמין E. שמן זית הוא נוגד חימצון יעיל, חומר לחות ומגן על העור מפני נזקי קרינת UVB.

P

אנזים מפרק פעיל המצוי בפפאיה המשמש כ”אזמל ביולוגי” לשבירת הקשרים הבין-תאיים ולפירוק תאי עור מתים מבלי לפגוע ברקמה החיה מסביב.

מרכיב יוצא דופן הלוכד ומנטרל רדיקלים חופשיים מזיקים. PNB יכול להגביל את תהליך הגליקציה המזיק לקולגן וגורם להזדקנות בטרם עת והתקמטות העור. מכיל גם פעילות נוגדת דלקתיות משמעותית.

יין דלעת המזוקק ועובד מתמצית דלעת טהורה עשיר בוויטמין A, אבץ, ביתא-קרוטין וחומצה סלצילית. כל המרכיבים הללו הם נוגדי חימצון רבי עוצמה עם תכונות של ריפוי העור.

פרפלואורודקלין הוא נושא גז ייחודי המאפשר לתכשירים קוסמטיים לפתור בעיות של ניקוי פחמן דו-חמצני או העשרת התאים בחמצן.  פרפלואורודקלין מאפשר לעור לנשום ברמות מיטביות ולווסת את עצמו טוב יותר בסביבות מזוהמות.  זהו חומר נטרול רעלים אידיאלי שכן הוא מנקה את העור מפחמן דו-חמצני ומעשיר את רמות החמצן של העור.

מרכיב זה העשיר בטנינים, פוליפנולים וחומצה גאלית, מכיל תכונות מכווצות, נוגדות חימצון, נוגדות בקטריות, נוגדות נגיפים ונוגדות דלקתיות.

פרי זה טומן בחובו תכונות טיפוח עור יוצאות מגדר הרגיל הכוללות הוספת לחות, נוגדות חימצון ונוגדות דלקתיות. ממריץ את ייצור הקולגן והאלסטין המחזקים את העור ותומכים בו, מאט ביעילות את היווצרותם של קמטים וכתמי גיל, מגן על העור מפני נזקי קרינה אולטרה סגולית וממריץ את התחדשות תאי העור על ידי הארכת תוחלת החיים של הפיברובלסטים.

Q

פלבונואיד טבעי עם פעילויות נוגדות חימצון, נוגדות נגיפים, נוגדות דלקתיות, נוגדות סרטן ונוגדות אלרגיות. מגן על תאי העור מפני נזקי קרינה אולטרה סגולית. גם מגן על האלסטין מפני התפרקות על ידי עיכוב פעילות האנזים אלסטאז.

R

תמהיל של שני חומרי אנטי אייג’ינג נוגדי חימצון רבי עוצמה הפועלים באופן סינרגטי כדי להגן על העור מפני רדיקלים חופשיים מזיקים.

צורה של ויטמין A עם תכונות אנטי אייג’ינג רבות.
ממריץ את תיקון העור, מגביר את ייצור הקולגן באמצעות צמיחת פיברובלסטים מוגברת, משפר את גמישות העור, מעבה את העור, משפר את מרקם העור, מקדם התחדשות תאים ומפחית בכך את הופעתם של קמטים.

S

תמצית זו המופקת משמרים מכילה מחומרים רבי ערך רבים כגון פפטידים, חומצות אמינו, אנזימים ורב-סוכרים וויטמינים מקבוצה B. מגבירה את הסינתזה של הקולגן ומפחיתה קמטים, מוסיפה לחות, משפרת את המיצוק השטחי והעמוק של העור, מגינה על העור מפני נזקי רדיקלים חופשיים ומבהירה את העור על ידי חסימת הביו-סינתזה של המלנין.

תרכובת ייחודית המורכבת מסיליקון קשור למצע של פוליפפטידים באמצעות תהליך ביו-הנדסי. תרכובת זו מפגינה יכולת מוגברת לקשור לחות לעור.

חומצה סליצילית היא חומצה ביתא-הידרוקסית (BHA) הידועה ביכולתה לקלף את העור, לפתוח נקבוביות, להפחית דלקתיות ולקטול בקטריות.  פעילותה הקרטוליטית מביאה לפירוק ראשים שחורים וראשים לבנים (קומדונים) על ידי קילוף שכבת העור העליונה וניקוי נקבוביות חסומות. חומצה סליצילית מכילה גם תכונות נוגדות דלקתיות שיכולות לסייע להפחתת האדמומיות של פצעים מודלקים. תכונות אלו הופכות את החומצה הסליצילית למרכיבי אידיאלי לטיפול בפצעי בגרות ומגוון של נגעי עור, לרבות נזקי שמש ופסוריאזיס.

מכיל תמהיל מושלם של ויטמינים A, B1, B2, C, E, פיטוסטרולים, פלאבונואידים וחומצות שומן חיוניות הממלאים תפקידים חשובים בתהליך תיקון העור.

יסוד קורט חיוני הידוע כחומר מזין נוגד חימצון חשוב; מגן על ממברנות התאים ומונע ייצור רדיקלים חופשיים ומפחית בכך את הסיכון לסרטן ולמחלות.  סלניום שומר גם על גמישות הרקמות; מאט את הזדקנות העור כתוצאה מחימצון ומסייע בטיפול ובמניעת קשקשים.

חמאת שיאה המופקת מעץ אגוז הקאריטה האפריקאי מכילה תכולה גבוהה של חומצות שומן ייחודיות החיוניות לאיזון תכולת הלחות של העור ושמירת גמישותו.  מסייעת גם בהגנה על העור מפני נזקי קרינה אולטרה סגולית, נאבקת בהשפעות ההזדקנות, מרככת ושומרת על לחות העור, מסייעת לריפוי פצעים ולתיקון עור פגום.

חומצה היאלורונית הנה גליקוזאמינוגליקן (GAG) המצוי במשתית התומכת של העור. גליקוזאמינוגליקנים קושרים מים עד פי 1000 ממשקלם.  בשימוש מקומי, הם סופחים מים ומוסיפים לחות. מחקרים הראו גם כי חומצה היאלורונית יכולה לחזק את נוכחות החומצה הרטינואית (המסייעת להתחדשות העור והסופת לחות) וכן להגביר את הסינתזה של הקולגן.

חומר ניקוי עדין נטול גופרית המרגיע ומחליק את העור וידידותי לסביבה.

Extracted from raw soy plants. These ingredients act as a powerful antioxidants and as an anti-inflammatory agents, stimulate collagen production, enhance thickness and elasticity of the skin.

spin trap , המתואר כ”פריצת דרך בטיפולי אנטי-אייג’ינג”, הוא נוגד חימצון חכם החזק ביותר המצוי כיום.  במקום להשמיד את הרדיקלים החופשיים המזיקים של החמצן, הוא לוכד אותם, משנה אותם לחמצן מועיל ומלווה אותם בחזרה למחזור הנשימה היכן שנעשה בו שימוש בנשימת הרקמות.

מרכיב זה המופק באופן טבעי משמן זית הוא חומר לחות יעיל מאוד ומרכיב מרכזי בחלב האנושי.  מסייע לשמירת גמישות ורכות העור ולתפקוד המחסום התקין מפני תנאים סביבתיים מזיקים.  בשל מבנהו הזהה לעור, למרכיב קרבה גדולה מאוד לעור ולליפידים הטבעיים שלו, תכונות חדירת עור מצוינות, מפחית קמטים דקים, עם תכונות התפשטות מתונות, לא מגרה, לא אלרגני ומכיל תכונות היפו-קומדוגניות.  הרקמות מפגינות מרקם משופר המלווה בירידה ביובש ובקמטים.

תמצית צמיחת המכילה חומצה גליקולית וגורמי לחות טבעיים (NMF) המסירה בעדינות תאים פגומים, מתים ויבשים ומסייעת לוויסות איזון הלחות.

A new anti-wrinkle active peptide complex which mimics the neuromuscular blocking compound found in the Temple Viper snake. Its age defying effect is particularly effective against expression lines and it smoothes mimic wrinkles in a short period.

T

חומר נוגד פיטריות, אנטיספטי, נוגד נגיפים, נוגד בקטריות ומשכך כאבים רב עוצמה. מוכר כטיפול מקומי לנגעי עור רבים בעיקר פצעי בגרות ועור רגיש.

תחמוצת טיטניום היא מינראל לא פעיל המצוי באדמה שנעשה בו שימוש במוצרי טיפוח העור בשל תכונותיו המרגיעות, המרככות, המלבינות, המרפאות, נוגדות הבקטריות ומסננות הקרינה. תפקידו העיקרי הוא כחוסם יעיל של קרינת UVA ו-UVB כאחת.

מרכיב אנטי אייג’ינג יעיל מאוד שהוכח כמשפר את הסינתזה של קולגן I וקולגן IV לאחר 15 יום בלבד. סיבי הקולגן נראים הרבה יותר אחידים ומאורגנים טוב יותר בדומה לעור צעיר. השפעה זו מניבה עור מלא ורך יותר.

U

נוגד חימצון מסיס בשומן מכונה גם CoQ10 המצוי ברוב הרקמות בגוף וממלא תפקיד קריטי בתהליך ההזדקנות. מחקרים הראו כי אוביקווינון מפחית את נזקי הקרינה האולטרה סגולית, מגן מפני נזקי רדיקלים חופשיים, מסייע לתיקון התאים, ממריץ את ייצור הקולגן הבריא ומפחית קמטים.

A major constituent of the water soluble fraction of stratum corneum, as a component of the natural moisturizing factor (NMF). It has good water-binding, skin softening and exfoliating properties for skin. Urea found in cosmetics and personal care products is synthetic and not animal derived.

חומצה אורסולית היא תרכובת אנטי-אייג’ינג רבת עוצמה מאוד. בחומצה אורסולית נעשה שימוש לטיפול בעור שהזדקן בטרם עת מנזקי שמש שכן היא מדכאת את ייצור הרדיקלים החופשיים הנוצרים על ידי קרינת UVA ומעכבת את הופעתם של קמטים וכתמי גיל על ידי שיקום מבני קשרי הקולגן וגמישות עור. מחקרים מדעיים הראו כי חומצה אורסולית מכילה חומרים ביולוגיים פעילים המעניקים לה תכונות נוגדות חיידקים, נוגדות סרטן ונוגדות דלקתיות.
בעור היא מגבירה את תכולת הקולגן בעור על ידי המרצת ייצורו על ידי התאים הפיברובלסטים של העור בדרמיס, ומגדילה את תכולת הסרמידים באפידרמיס.

V

חומר ריכוך, הרגעה וסיכה עשיר המופק באופן טבעי משמנים צמחיים. מרכך ומרגיע את העור; מסייע לאפידרמיס החיצוני באצירת לחות.

ויטמין B קומפלקס מכיל ויטמין B1 (תיאמין), ויטמין B2 (ריבופלאבין), ויטמין B3 (ניאצין), ויטמין B5 (חומצה פנטותנית), ויטמין B6 (פירידוקסין) וויטמין B12 (ציאנוקובלמין(. אלו הם ויטמינים מסיסים במים החיוניים לסינתזה נכונה של רנ”א ודנ”א והתחדשות התאים, תמיכה בחילוף החומרים, שמירת בריאות העור ושיפור תפקוד מערכת החיסון. הויטמינים מקבוצה B משמשים בדרך כלל לשיפור כושר אצירת הלחות של האפידרמיס, להפחתת קשקשים וקמטים, ובזכות תכונותיהם נוגדות הדלקתיות.

W

גרגר הנחלים מכיל מגוון של חומרים מזינים ופיטוכימיקלים הקשורים לשמירת בריאות העור, לרבות ויטמינים A (מביתא-קרוטן), C ו-E, פוליפנולים וקרוטנואידים. מסייעת לנטרול רדיקלים חופשיים, הופכת נזקי קרינה אולטרה סגולית על פיהם, מסלקת לכלוך ומונעת גודש.  תמצית גרגר הנחלים ממריצה, מנקה ומרעננת.

ידועה כמשקמת את רקמות העור ותומכת בריפוי העור וכן מגינה מפני נזקי קרינה אולטרה סגולית ומספקת תועלות נוגדות דלקתיות.

מכיל רמות גבוהות של ויטמין E וויטמינים אחרים, מינראלים, חלבון וחומצות שומן חיוניות הממלאים ולהפחתת צלקות, סימני מתיחה, כוויות שמש ועור פגום. מכיל גם תכונות נוגדות דלקתיות ונוגדות חימצון רבות עוצמה.

מורכב מחומצות אמינו חיוניות, גורמי צמיחה, ויטמינים ומינראלים. מרכיבים רבי עוצמה אלו מתווכים את תהליך הייצור הטבעי של הקולגן. לקטופרין, אחד ממרכיבי חלבון מי הגבינה הדומיננטיים מכיל תכונות נוגדות דלקתיות ומועיל לטיפול בפסוריאזיס ונגעי עור אחרים.

בשל תכולת הפיטוסטרולים הגבוהה שלו, מרכיב זה משמש כחומר מכווץ, מרגיע ונוגד דלקתיות.

תמצית טבעית העשירה בפיטוהורמונים שכאשר נעשה בה שימוש קוסמטי מסייעת לשמירת מראה צעיר בעור עם נזקי שמש, מזדקן וחסר הורמונים חיוניים. מכילה גם פעילויות נוגדות חימצון ונוגדות דלקתיות.

מרכיב קרטוליטי עדין עם תכונות נוגדות חיידקים, נוגדות דלקתיות ומרגיעות שהופכות אותו למרכיב המושלם למוצרים לטיפול בפצעי בגרות ובעור בעייתי. ממריץ גם את תחלופת תאי העור ומשפר את בריאותו ומראהו של עור שהזדקן בטרם עת מנזקי שמש.

גורם תורם מוכח למראה עור צעיר. תמצית יין המופקת מענבים אדומים עשירים בפוליפנולים ואנתוציאנינים היא חומר נוגד חימצון ונוגד דלקתיות רב עוצמה.

מרכיבים טבעיים עם תכונות נוגדות דלקתיות, מרגיעות את העור ונוגדות חימצון. ממריצים את הסינתזה של הקולגן, תומכים בשלמות נימי הדם בעור, חוסמים השפעות מזיקות של קרינת UVB ופועלים נגד פטריות ובקטריות.

תמצית צמחית עם תכונות מכווצות, אנטיספטיות ונוגדות חימצון חזקות.

Y

תמצית שמרים מורכבת מחומרים רבי ערך כגון חלבונים, פפטידים, חומצות אמינו, אנזימים, רב-סוכרים וויטמינים מקבוצה B. מרכיב זה, מוסיף לחות לעור, מרפא כוויות שמש ועור סדוק, מרגיע, ממריץ את הסינתזה של הקולגן, משיב את הגמישות לעור, מגביר את קצב תחלופת התאים בעור ומפחית קמטי פנים.

Z

מלח אבץ התומך בתפקוד התקין של מערכת החיסון בעור/רקמת החיבור, ממריץ את הסינתזה של הקולגן והאלסטין, ממריץ את חילוף החומרים, התחלקות התאים ותיקון הרקמות.